POVESTEA

…spusă chiar de către inițiatoarea acestui atelier de croitorie creativ:

Croitoria a fost o pasiune pentru mine încă din copilărie, când o urmăream pe bunica mea lucrând la o mașină de cusut „Ileana” și o vedeam dând viață materialului. Mereu m-a fascinat modul în care ea transforma bucata de material într-un articol vestimentar. Deși inițial pasiunea a rămas ascunsă, pentru că viața m-a purtat pe drumul pe care a trebuit să-mi termin studiile și să aleg un job de birou, dorința a rămas vie așa că acum, pentru a păstra legătura cu copilăria și lucrurile făcute de bunica, am adus mașina de cusut în atelier, pe post de obiect de decor încărcat cu amintiri plăcute.

SCHIMBAREA

Momentul care mi-a schimbat viața și m-a determinat să-mi găsesc curajul a fost apariția pe lume a fetiței mele. Atunci am început să apreciez mai mult calitatea materialelor, să caut haine din materiale cât mai naturale și să îmi doresc să purtăm amândouă modele speciale, cu totul diferite de ceea ce găseam în magazine. Așa că am făcut primul pas: cursul de croitorie din cadrul Institutului de Modă „Salomeia Truță” din București. Am avut parte și de noroc, căci am întâlnit pe parcurs persoane minunate, care mi-au împărtășit din experiența lor și m-au ajutat să îmi croiesc un drum propriu și să mă decid să încep afacerea în acest domeniu.

CONCLUZIA

Deși atelierul este unul mic, principiile pe care ne bazăm sunt solide. Vrem să oferim oamenilor bucurie în primul rând, așa că punem suflet în fiecare haină pe care o realizăm. Și, cum comunicarea este foarte importantă, suntem deschiși la critici constructive, asezonate cu zâmbete.

FRUMOSUL

Oricine dorește să se îmbrace frumos poate alege dintre modelele noastre, acestea putând fi adaptate la nevoile și preferințele fiecăruia. De asemenea, dacă îți place un model anume pe care l-ai văzut într-un magazin online, noi te putem ajuta să-l realizezi la un preț decent.

VEDETELE NOASTRE

Vedetele colecțiilor noastre sunt mama și fiica și asta e de înțeles, pentru că ce poate fi mai frumos decât o mamă zâmbitoare, pășind alături de fiica ei în ținute identice și asortate? Noi vă ajutăm să trăiți acest moment!

SERVICII

Lucrăm pe o paletă bogată de servicii precum:

Domni si Doamne

Facem rochii, bluze, fuste pentru doamne, dar nu neglijăm nici vestimentația domnilor.

Vezi detalii…

  • Croit
  • Cusut
  • Retușare
  • Reparare
  • Modificare

Perdele, Draperii…

Coasem cap-coadă dar și modificăm produse precum: perdele, draperii sau lenjerii de pat.

Vezi detalii…

  • Cusut cap-coadă
  • Modificări